0


Peizazhe, kompozime, portrete” nga Fatmira Bekteshi

Piktorja shqiptaro-amerikane Fatmira Bekteshi vazhdon të pasurojë fondin e saj me mbi 150 punë. Fatmira Bekteshi prezantohet me pikturat e saj të përmasave të ndryshme të një stili të veçantë dhe origjinal. Gjithë krijimtaria e saj është impresioniste, realiste, ku cilësohen ngjyrat e gjalla relaksuese, plot drita jetë të kombinuara me një mjeshtëri të rrallë në teknikën e vajit mbi kanavacë. Klientëve u ofrohet për të bërë piktura me porosi me pamje nga më të mirat të natyrës shqiptare duke zgjedhur nga fondi i albumit të galerisë së saj.

Informacion dhe Kontakt
10/04/2012 -

E hënë - e shtunë: 8.00 - 20.00

Adresa: Adresa: Kryqėzimi i “21 Dhjetorit”, pranė “Gjergji Kompjuter”, Tirane

Cel. 0692356179

Diskutime