0


Teatėr Kukullash
Teatri i Kukullave

Tre Derrkucët

Teatri i Kukullave shfaq në datat 12 dhe 13 tetor, pjesen “3 Derrkucët”.

Pjesët do të interpretohen nga trupa profesioniste e teatrit të kukullave.

 

Për më tepër informacion telefononi:
+355 42 222 446

Informacion dhe Kontakt
12/10/2013 - 13/10/2013

Adresa: Sheshi Austria, Tirane

Diskutime